TUINONDERHOUD VOOR OUDEREN

Bent u een enthousiaste tuinliefhebber die geniet van alles wat groeit en bloeit in uw tuin? Dan weet u ook dat onderhoud aan uw geliefde tuin noodzakelijk is om te kunnen genieten. Onkruid, overhangende takken, te lang gras, dode bloemen of wild groeiende struiken, het zijn doornen in uw oog.

Het benodigde onderhoud heeft u altijd met veel plezier zelf gedaan, maar u merkt dat het allemaal niet meer zo makkelijk gaat als vroeger. Uren op uw knieën, trapje op en af of de zware elektrische heggenschaar even langs de heg halen, sommige werkzaamheden worden echt te zwaar.

U kunt natuurlijk de tuin laten bestraten. Misschien overweegt u zelfs om te verhuizen naar een woning met een minder grote of, erger nog, helemaal geen tuin meer. Met Samen Tuinen is dat niet nodig, we doen het samen. U kiest wat u leuk vindt en wij doen de rest. Door deze aanpak kunt u langer van uw tuin blijven genieten, houdt u de voldoening van het zelf tuinieren en bespaart u nog geld ook. Wilt u hier meer over weten? Bel 06-57889718 of mail info@samentuinen.nl ons voor een afspraak.

  • Van der Goesstraat 6
    2675 TV Honselersdijk

Tuinkeur
Social Media

Like onze Facebook-pagina om op de hoogte te blijven van alles wat Samen Tuinen doet en ontvang regelmatig tips en tricks voor in en rondom uw tuin!

Een greep uit onze diensten
  • Ontwerpen van tuinen
  • Tuinaanleg en -onderhoud
  • Plaatsen van schuttingen
  • Blokhutten en veranda's
  • Opzetten van een beplantingsplan
  • Planten van nieuwe beplanting
Leuk om te geven

Geef een ander de 'Samen Tuinen Cadeaubon' voor professionele hulp bij het onderhouden of aanleggen van een mooie tuin!

Neem contact op voor meer informatie!

© Copyright Samen Tuinen. Website door Kendrix.